BanFast Förvaltning AB expanderar med nya förvaltningsuppdrag och har därför rekryterat 4 nya medarbetare som alla börjar under våren 2021:

 

  • Shi Li Zhang är anställd som redovisningsekonom och kommer att ha ett föräldrar vikariat på ett år med start 22 mars. Shi Li Zhang är 30 år och kommer närmast från Prime Living – Studentbostäder där hon arbetat som ekonomiassistent.
  • Niclas Andersson är anställd som fastighetsskötare med start 1 april. Niclas Andersson är 26 år och kommer närmast från byggservice företaget Construera där han arbetat som servicesnickare för hyresbostäder.
  • Tobias Dicius är anställd som Asset Manager med start 19 april. Tobias Dicius är 31 år och kommer närmast från Catella Property Asset Management där han haft samma tjänst och dessförinnan från Newsec.
  • Mikaela Ahleby är anställd som ekonomiassistent med start 24 maj. Mikaela är 26 år och kommer närmast från Melanders Group i Stockholm där hon arbetat som redovisningsekonom.