From 1 juni 2021 tar BanFast Förvaltning över förvaltningen av de fastigheter som ingår i Kungslagern Holding. Det är sammanlagt 4 fastigheter; Klockan 10, Lagern 11, Lagern 14 och Lagern 15 med adresser på Olof Palmes Gata, Klara Norra Kyrkogata, Kungsgatan, Vasagatan och Östra Järnvägsgatan. Fastigheterna har tillsammans en area på ca 41 000 kvm LOA som består av kontorslokaler, butikslokaler och ett garage på Östra Järnvägsgatan i fastigheten Klockan.

”För Banfast Förvaltning är det mycket glädjande och på många sätt ett prestigeuppdrag för vår förvaltningsorganisation. Vi ser verkligen fram emot att få ta hand om den löpande förvaltningen men också att tillsammans med fastighetsägaren få utveckla fastigheterna till att bli ännu mer konkurrenskraftiga på den kommersiella marknaden” säger Lars Sandberg, VD för Banfast Förvaltning.

Ansvarig för uppdraget på BanFast Förvaltning är Tobias Dicius, Asset Manager.

Kungslagern Holding ägs av LO tillsammans med GS Facket och Målarförbundet.

Tobias Dicius

Asset Manager

Niclas Andersson

Fastighetsskötare

Kim Hermansson

Drifttekniker