Tjänsten är tillsatt!

Vill du arbeta i en liten organisation med korta beslutsvägar där du kan bidra med dina kunskaper och erfarenheter inom uthyrning och kommersiell fastighetsförvaltning? Har du erfarenhet av att vara kundansvarig och vana att arbeta självständigt? Att du vill ge din uppdragsgivare och framtida hyresgäster bästa tänkbara service är för oss en självklarhet. Stämmer detta in på dig vill vi att du söker tjänsten hos oss.

Om tjänsten

BanFast Förvaltningsbolag består av 19 personer, med förvaltningsbeståndet beläget runt Norra Bantorget på Norrmalm.

Är du en affärsdriven och erfaren uthyrare/kommersiell förvaltare med teknisk kompetens? Vi är en liten organisation och stämningen är familjär. Du kommer att arbeta nära Asset Manager för fastighetsbeståndet och rapportera direkt till vår CEO. Du driver hela uthyrningsprocessen från intressentsök tills hyresgästen flyttar in, där du lämnar över lokal och hyresgäst till förvaltning och drift på ett strukturerat sätt.

Vi söker dig som har:
• Mycket god vana av hyresförhandlingar.
• Mycket god vana att upprätta hyresavtal från Fastighetsägarnas dokument eller liknande.
• Mycket goda kunskaper inom hyresavtal och juridik.
• Stor erfarenhet av hyresgästanpassningar och entreprenadjuridik.
• Goda tekniska kunskaper inom fastighetsförvaltning.
• Stor erfarenhet att upprätta affärsplaner med inriktning uthyrning.
• Stor erfarenhet av ekonomisk rapportering och analys.
• Stor erfarenhet av kreditanalysera intressenter inför uthyrning.
• God erfarenhet av försäljning och kommunikation.
• Förmåga att skapa förtroendeingivande samt bibehålla kundrelationer.

Utöver traditionell uthyrning så är det viktigt att du, tillsammans med hyresgäst och övriga intressenter färdigställer lokalen i tid, rätt kostnad och överenskommet skick.
Eftersom rollen innefattar mycket kontakter med olika aktörer och professioner, ser vi gärna att du är kommunikativ samt meriterande om du har ett brett kontaktnät inom området uthyrning office och retail. Du arbetar lösningsorienterat, självständigt och strukturerat samtidigt som du bidrar med positiv energi. Vi ser gärna att du är förändringsbenägen och arbetar aktivt för att hitta bättre och mer effektiva rutiner samt att du håller i helheten.

Är det här du?

Du har flera års erfarenhet av liknande kommersiell uthyrningsroll / förvaltningsroll där uthyrningar, hyresförhandlingar och upphandlingar har varvats med strategiskt arbete såsom marknadsföring, fastighetsutveckling och nätverksbyggande. Du har antingen via ditt arbete eller utbildning förskaffat dig mycket goda kunskaper inom uthyrningen på kontorsmarknaden i Stockholm, hyresjuridik, fastighetsekonomi och byggtekniska frågor. Ett stort plus är om du har goda erfarenheter av kontorsmarknaden i Stockholms City samt att du har en fastighetsekonomisk/teknisk bakgrund.

Du talar och skriver svenska samt engelska obehindrat.

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som går i gång på att göra affärer där långsiktiga resultat ligger i fokus. Du har även en analytisk förmåga och ser lösningar oftare än hinder.

Vill du veta mer?
Kontakta CEO, Lars Sandberg för mer information om tjänsten.
Lars.sandberg@banfast.se
+46 (0)70 412 71 07
Välkommen in med din ansökan!

Hos BanFast möts du av delaktighet, jämställdhet och goda förutsättningar för att utvecklas lyckas i din roll. Du sitter precis intill CEO och Asset Manager och har ett nära samarbete med bolagets övriga förvaltare, projektledare och controller. Du rapporterar till VD och du sitter i ljusa lokaler högst upp i Norra Latin vid Norra Bantorget.

Om BanFast Förvaltning AB

BanFast är förvaltningsbolaget som ägs av Fastighetsaktiebolaget Folkets Hus i Stockholm. Bolaget bedriver drift- och fastighetsförvaltning av koncernens egna fastigheter samt externa drift- och förvaltningsuppdrag med Norra Bantorget och Norrmalm som målgrupp. Medarbetarna jobbar i team kring enskilda fastigheter, med fokus på närhet och lokalkännedom. Vi är personliga, pålitliga, och aldrig mer än några minuter bort.
www.banfast.se