Fastighetsaktiebolaget Folkets Hus i Stockholm tecknar ett nytt 15-årigt hyresavtal med Scandic Hotels på 8 300 kvm avseende hotellet Scandic Norra Bantorget. Det befintliga hotellet ska totalrenoveras och byggas ut med 25 nya hotellrum, ny restaurang, nytt kök och förbättrad logistik.  

”Vi är mycket glada att vi kunnat teckna ett nytt hyresavtal med Scandic Hotels och fortsätta vårt fina samarbete med Scandic. Hotellet som har ett centralt läge vid Norra Bantorget kommer efter ombyggnationen att vara mycket konkurrenskraftigt och kunna erbjuda en förbättrad gästupplevelse. Bland annat så tillför vi 7 nya stora dubbelrum på plan 14 med fantastisk utsikt över södra Stockholm” säger Fastighetsaktiebolaget Folkets Hus VD Lars Sandberg. Scandic Norra Bantorget stänger i december 2021 och återöppnar efter renovering i början av hösten 2024.  

Ytterligare information:

Lars Sandberg, VD Fastighetsaktiebolaget Folkets Hus i Stockholm.

lars.sandberg@banfast.se

www.banfast.se