Norra Bantorgets Intresseförenings nya satsning, i samarbete med Clarion Hotel Sign

Då kommer du få dyka in i Stockholms urbana matkultur med Norra Krogtorget – en fartfylld resa för alla sinnen som låter dig uppleva Norra Bantorgets sprudlande krogliv. Norra Krogtorgets krogar har gått samman och skapar under veckan sina egna hållbara erbjudanden. Perfekt att upptäcka precis runt hörnet, med dina kollegor eller vänner. Boka ditt bord och läs mer på vår hemsida! https://norrakrogtorget.com/

FOODTURE – Fredagen 30 sep: Kliv in i en AW om mat och framtid med Clarion.
Missa inte vår AW innanför dörrarna på Clarion Hotel Sign. Lyssna på passionerade aktörer prata om mat, hållbarhet och framtiden. Skön musik från DJ Andreas Hörstrand och AW-erbjudanden utlovas. Följ uppdateringar och anmäl intresse för kvällen här: https://fb.me/e/3rSr8MW6C

Vilka talare kommer? Vi är stolta att kunna presentera

KAJ TÖRÖK, MAX BURGERS
FOOD & FRIENDS
REFORMATEN
KARMA
FOOD FIGHTERS

Vi ses på Norra Krogtorget!