Generic selectors
Endast exakta träffar
Sök i titel
Sök i innehåll
Post Type Selectors

 

“BanFast har hjälpt oss att lösa flera av våra utmaningar”

City Conference Centre – Carin Sjöberg, VD

 

Stockholm City Conference Centre (CCC) har varit hyresgäst hos BanFast i över 30 år. Enligt Carin Sjöberg, VD på CCC är det viktigaste hos en hyresvärd lyhördhet, en öppen dialog och en förståelse för hyresgästens behov och utmaningar – något som Carin Sjöberg tycker att BanFast sköter bra.

Skolbyggnaden Norra Latin, ritad av Helgo Zettervall, har stått på Norra Bantorget sedan 1880, då Klara allmänna läroverk och Stockholms gymnasiums Riddarholmsavdelning slogs samman.
Som skola användes byggnaden till 1982, då den skänktes till LO, och sedan 1989 har fastigheten verkat som en av huvudstadens, största, mest centrala och mest välanvända konferensanläggningar, under namnet Stockholm City Conference Centre.

CCC erbjuder det största utbudet av konferenslokaler av alla konferensanläggningar i Stockholm city – och över 30 års erfarenhet av att hjälpa allt från små lokala företag till stora internationella bolag att boka och ordna konferenser i Stockholm.

– Vi arbetar delvis i en K-märkt fastighet och det utgör utmaningar vid renoveringar och investeringar, berättar Carin Sjöberg. De vanligast förekommande utmaningarna för oss är saker som rör hissar, belysning och säkerhetsfrågor samt drift relaterat till ventilation, kyla och värme. Vanligtvis hanteras såna ärenden mellan BanFasts fastighetsförvaltare och vår fastighetschef som har en god dialog och träffas regelbundet.

Har ni stött på någon specifik utmaning under tiden ni varit hyresgäster, och hur löste BanFast den?
– BanFast har hjälpt oss att lösa flera av våra utmaningar. Det som ligger närmast till hands är nog när vi tillsammans genomförde ett stort belysningsprojekt i Norra Latin, där vi gemensamt arbetade fram vårt behov och där vi delade på investeringen. Det blev en win-win-situation för båda parter.
– Läget vid Norra Bantorget är perfekt med sin utgångspunkt i centrala Stockholm – nära till samtliga kommunikationer och samband i en oas med grönskande park framför Norra Latin till Skolgården som inbjuder promenadstråk, mötesplats och en eventarena.