Generic selectors
Endast exakta träffar
Sök i titel
Sök i innehåll
Post Type Selectors

 

“Lyhördhet och snabba reaktioner är nog det viktigaste för oss”

Cool Carriers – Glenn Selling, COO

 

Cool Carriers är ett rederi som i sina kylfartyg fraktar kylvaror som frukt, kött och fisk över hela världen. Med kontor över hela världen är de väl medvetna om vilka behov de står inför och vad de letar efter hos sina fastighetspartners. “Alla frågor vi haft har BanFast snabbt kunnat svara på”, säger Glenn Selling, COO på Cool Carriers.

Enligt devisen att Cool Carriers vill vara en partner hellre än enbart en leverantör, letar de efter samma relation hos sin hyresvärd. När Cool Carriers flyttade in som hyresgäst hos BanFast under slutet av 2019 letade de både efter ett kontor som passade deras önskemål, och en hyresvärd som passade deras mentalitet. I BanFast fann de en lyhörd partner:

– Innan vi flyttade in så totalrenoverade BanFast våra nya lokaler. Vi fick vara med och påverka vissa detaljer under renoveringen, vilket kändes värdefullt för oss, säger Glenn.

Att föra en dialog och att tillgodose sina hyresgästers behov vid renoveringar är något BanFast lägger stor vikt vid:
– Som hyresvärd är det otroligt viktigt med en förståelse för olika typer av verksamheter, och vilka utmaningar de står inför och vilka behov de har, förklarar Lars Sandberg, VD på BanFast. Genom att involvera våra hyresgäster i renoveringsprojekt kan vi både lära oss mer om deras verksamhet och säkerställa att alla går nöjda ur projektet.

Cool Carriers har inte upplevt några problem med vare sig fastigheterna eller i samarbetet med BanFast.
– Lyhördhet och snabba reaktioner är nog det viktigaste för oss. Det är något som BanFast klarat gallant, då vi haft några få saker som behövt åtgärdas.

Hur upplever ni det nya läget?
– Vår senaste flytt var från en av Hötorgsskraporna till vår nuvarande adress på Barnhusgatan, eftersom vi letade efter något mindre lokaler. Trots att vi flyttade ett relativt kort avstånd och fortfarande har ett väldigt centralt läge fick vi nästan en känsla av att flytta ut på landet! Det är nära till allt, men bra mycket mindre trafik och trängsel här, något vi trivs väldigt bra med.